Gürcistan’da Uzun Vadeli Vize Almak İçin Yapılması Gereken İşlemler

0

Gürcistan’da 1 Eylül 2014 tarihinde yürürlüğe giren ‘Yabancılar ve Uyruksuz Kişilerin Statüsü Hakkında Yasa’ çerçevesinde, vizeye tabi olsun veya olmasın tüm yabancı ülke vatandaşlarının Gürcistan’da 180 günlük süre içerisinde en fazla 90 gün kalabilecekleri belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Gürcistan’da 180 gün içinde 90 günden fazla kalacak vatandaşlarımızın uzun vadeli vize ve ikamet tezkeresi alabilmeleri için gerekli olan işlemler Ek1 ve Ek2 de sunulmaktadır.

Kaynak: Batum Ticaret Ataşeliği

 

Share.

Yorum Yazın

Powered by themekiller.com